Home / archiefcentraal / paarden en ponymarkt in balkbrug

paarden en ponymarkt in balkbrug

In de Diamanthal aan de Hoogeveenseweg in Balkbrug wordt zaterdag 13 oktober een paarden- en ponymarkt gehouden. ‘s Morgens vroeg worden tientallen paarden, maar vooral pony’s (verschillende met veulen) door particulieren en handelaren aangevoerd.

Het loven en bieden, gepaard met handjeklap, is voor een buitenstaander altijd leuk om te zien. De markt is voor paarden en dieren liefhebbers, maar vooral ook voor kinderen, aardig om mee te maken. De markt begint al om 7.00 uur, en is rond een uur of 10.00 afgelopen. De entree is gratis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.