ozc klopt koploper na sterke wedstrijd

OZC heeft de smaak te pakken. Vorige week werd met tien man met 1-4 van Be Quick’28 gewonnen en zaterdagmiddag werd koploper AVW’66 met 4-2 aan de zegekar gebonden.

Trainer Han Hanekamp was dan ook erg te spreken. “Het was een echte team prestatie. De jongens hebben keihard geknokt en de zege was dan ook verdiend. Ik heb van te voren gezegd, als je vanmiddag wint dan krijgt de overwinning van vorige week nog meer glans”.

OZC kwam door Ruben Biemans al snel op voorsprong. Het sterke AVW’66 kwam na een half uur op gelijke hoogte door Jair Lucas. Na rust was het de van Lemele over gekomen Steven Warmelink die uit een corner voor de 2-1 zorgde. Hanekamp ziet dat Warmelink zich steeds beter gaat aanpassen.

“Hij komt van een vierde klasser naar een tweede klasser, dus dat is wel even wennen. Maar hij pikt het goed op en vooral bij spelmomenten is hij gevaarlijk. Vandaag scoren we drie keer uit zo’n moment, dus dat gaat ook lekker”.

Na de vlotte 2-1, is even later Bram van Rijn er als de kippen bij als de bal uit een corner voor zijn voeten komt. AVW’66 komt dan nog even terug tot 3-2 en de gelijkmaker hangt in de lucht. Gelukkig is het wederom Steven Warmelink die bij een corner op de goede plek staat en de bevrijdende 4-2 maakt. OZC is nu terug te vinden op een keurige zesde plek met 10 punten en heeft duidelijk afstand genomen van de onderste helft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.