Home / archiefcentraal / oude gemeentehuis tegen de vlakte

oude gemeentehuis tegen de vlakte

Hoewel het nog even duurt voordat in dit deel van het project Waterfront gebouwd gaat worden, gaat het oude gemeentehuis van Dalfsen binnenkort tegen de vlakte. Op 1 november gaan de hekken eromheen, waarna het pand een behandeling van de sloophamer krijgt.

Burgemeester Han Noten noemt verschillende redenen om nu al met de sloop te beginnen. Zo komt de parkeergarage die als eerste gebouwd gaat worden, deels onder dit pand en ook is het handig voor het grondtransport en de aanleg van elektriciteitskabels. “Daarnaast is het nu gewoon lelijk. Ik denk dat het zo’n beetje de lelijkste plek van het dorp is.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.