oude gemeentehuis tegen de vlakte

Hoewel het nog even duurt voordat in dit deel van het project Waterfront gebouwd gaat worden, gaat het oude gemeentehuis van Dalfsen binnenkort tegen de vlakte. Op 1 november gaan de hekken eromheen, waarna het pand een behandeling van de sloophamer krijgt.

Burgemeester Han Noten noemt verschillende redenen om nu al met de sloop te beginnen. Zo komt de parkeergarage die als eerste gebouwd gaat worden, deels onder dit pand en ook is het handig voor het grondtransport en de aanleg van elektriciteitskabels. “Daarnaast is het nu gewoon lelijk. Ik denk dat het zo’n beetje de lelijkste plek van het dorp is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.