organisatie ladiesnight tevreden met volle bak

Met een tevreden gevoel kan de organisatie, Vereniging Activiteiten Noord, terug kijken op alweer de derde Ladiesnight. Het was werkelijk ‘volle bak’ vorige week woensdag in een, met roze, sfeervol ingerichte ‘Deel’. De eerste dames melden zich al kort na 7 uur bij de deur om er zeker van te zijn nog een kaartje te bemachtigen. Ze hadden geluk, niet alle kaarten waren verkocht in de voorverkoop.

Vanaf 8 uur konden ruim driehonderd dames genieten van verschillende modeshows, een dansshow en een demonstratie van de sportschool met Abrollers (grote ballen). In de modeshows liet men de laatste trends zien wat betreft de herfst en wintermode, ook in een maatje meer, aangevuld met bijpassende accessoires zoals sieraden, kettingen en tassen. Bij de lingerieshow varieerde het van spannende setjes tot een heerlijke huispyama.

Tussen de shows door kon men in de zaal en naast de Deel opgezette tent heerlijk neuzen bij de diverse kraampjes van de deelnemende bedrijven, koopjes opdoen, maar ook je laten masseren en laten adviseren over zaken zoals make-up en styling. In de tent was ook een terras opgesteld, waarop men even rustig kon zitten en genieten van een drankje, onderwijl luisterend naar een prachtig stukje livemuziek.

Bij binnenkomst kregen de dames een heerlijk drankje aangeboden, een muntje voor een kopje koffie met lekkers en nog een gratis lot voor de grote verloting. De prijzen voor deze verloting werden allemaal beschikbaar gesteld door de deelnemende bedrijven.

Tegen half elf werd de hoofdprijs getrokken, een moderne koffiezetter voor verse koffiebonen. Daarna vertrokken de dames naar huis met nog een laatste verassing, een goodybag met daarin allerlei folders en tegoedbonnen van de verschillende bedrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.