oogstpanelen weg uit kerk hoonhorst

De historische kring Hoonhorst/Dalfsen heeft nog een poging gedaan de panelen een goede bestemming te geven, maar tot heden is nog geen geschikte locatie gevonden. Het plaatsen in de molen bleek gezien de afmetingen geen optie, ook in de nog te bouwen schuur bij de molen is geen wand zo groot dat er een paneel geplaatst kan worden.

In de kerk hangen vier panelen. Twee van ongeveer 7 m x 1,25 meter, en twee in de vorm van een driehoek. Deze stellen het landschap richting Raalte en Bijbelse taferelen voor.

De panelen zijn rond 1965 door Hoonhorsters gemaakt voor de praalwagens van het oogstfeest in Raalte en zijn nog in goede staat. Het kerkbestuur zoekt een passende plaats hiervoor. Belangstellenden kunnen dit zo spoedig mogelijk aan het bestuur kenbaar maken, die daarna een beslissing neemt waar de panelen eventueel naar toe gaan.

Wie belangstelling of een goed idee heeft, kan contact opnemen met Annie Braam: anniebraam55@hotmail.com of 0529 401843.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.