onderzoek gestolen autos gaat door

Het onderzoek naar de gestolen auto’s in Dalfsen gaat door. Vorige week was er in het tv-programma Opsporing Verzocht een item over de Porsche en de Mercedes die in augustus in Dalfsen gestolen werden en naar aanleiding daarvan is één tip binnengekomen. Het onderzoeksteam werkt gestaag door, zo meldt Opsporing Verzocht.

In de nacht van 16 op 17 augustus werden bij een woninginbraak aan de Veldweg in Dalfsen twee peperdure auto’s gestolen. Korte tijd later werd met de gestolen Porsche 911 en de Mercedes getankt langs de A50 in Heerde. Hierbij werd niet afgerekend en men ging er zonder te betalen vandoor.

Een dag later werd de Porsche gezien in Rheden en Arnhem. Bij een achtervolging waarbij de Porsche door de gesloten spoorbomen, vlak voor een passerende intercity reed, knalde de bestuurder uiteindelijk met de Porsche tegen de vangrail. De bestuurder werd hierbij aangehouden. De Mercedes werd later onbeheerd gevonden in Lathum.

De tweede verdachte wordt nog gezocht. Van de beide verdachten zijn bewakingsbeelden gemaakt tijden het tanken zonder te betalen in Heerde. Deze bewakingsbeelden zijn in de uitzending aan de kijker getoond. Het item uit Opsporing Verzocht is via Youtube te bekijken:

[youtube url="http://www.youtube.com/watch?v=WMuYEtRIBQg"]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.