noten verkeerde afweging bij sloop gymzaal

Burgemeester Noten van Dalfsen vindt dat hij en zijn wethouders een verkeerde afweging hebben gemaakt met betrekking tot de sloop van de oude gymzaal in Lemelerveld. Dat zei hij gisteravond tijdens de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Lemelerveld. “Dat zal ons ook niet weer gebeuren.”

In de oude gymzaal aan de Prinses Margrietstraat in Lemelerveld werd afgelopen voorjaar en zomer in totaal drie keer brand gesticht, terwijl het pand al op de nominatie stond om gesloopt te worden. Na de derde brand in augustus werden de restanten van het pand alsnog versneld afgebroken. “Er zouden nog vleermuizen in zitten. Daarom hebben we in eerste instantie gekozen voor natuurwaarden, maar achteraf hadden we moeten kiezen voor de veiligheid. Het was een verkeerde afweging.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.