nominatie voor wiechers wonen

Met het uitreiken van de Sanoma Woon Awards willen de makers van de woonbladen en woonsites bijzondere mensen, producten en prestaties extra in de schijnwerpers zetten. Dat die schijnwerpers nu op Wiechers Wonen gericht zijn komt volgens Hilbert Wiechers, eigenaar van het familiebedrijf, vanwege het ‘tegen de draad in durven investeren’. “Ook, en misschien wel juíst, tijdens de crisis moet je blijven vooruitdenken en initiatieven durven nemen. Zo is dit jaar onze woonwinkel in Ommen volledig op de schop gegaan, nadat dat eerder in Dwingeloo was gebeurd. Wij hebben vertrouwen in de toekomst en willen blijven investeren in die toekomst.”

Prettig vertoeven

Afgelopen week bezocht een afvaardiging van de jury – mensen uit het vak – de winkel van Wiechers Wonen in Dwingeloo. “De jury was vooral onder de indruk van de uitstraling van onze winkel. Het is een plek waar het prettig vertoeven is. Klanten voelen zich meer dan welkom in de huiselijke, gemoedelijke sfeer. Het mooie uitzicht op de weilanden en de paarden, een vleugel waar regelmatig een toets wordt aangeslagen, een uitnodigende keuken waar koekjes worden gebakken, een open haard en een gezellig terras dragen daaraan bij. Klantgerichtheid is voor ons de belangrijkste pijler waarop het bedrijf draait.”

Virtuele woonkamer

Niet alleen de panden en de interieurs zijn van deze tijd. De Dwingeler onderneming probeert ook innovatieve en interactieve toepassingen te gebruiken in de manier waarop het bedrijf hun klanten adviseert. “Zo werken wij met adviesschermen van 1,5 keer 2 meter waarmee we de woonkamer van de klant virtueel tot leven kunnen brengen. Hiermee kunnen een realistisch bezoek brengen aan hun woning in verschillende stijlen en kleuren. Dit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.”

Passie en verbetering

De Sanoma-jury waardeerde ook de passie waarmee het Wiechers Wonen-team met de klanten en het vak bezig zijn. Hilbert Wiechers: “We staan dagelijks stil bij de dag en wat we kunnen verbeteren. Hierdoor kunnen we als team direct inspelen op klantwensen en actualiteiten en kunnen we onze service voortdurend verbeteren. We proberen nieuwe dingen uit, passen nieuwe (digitale) middelen toe. Zo organiseren we inspiratiedagen waarbij we in samenwerking met bedrijven met aanvullende producten op woongebied een compleet aanbod kunnen presenteren. We luisteren naar onze klant en passen onze dienstverlening daarop aan. Iedere medewerker van Wiechers Wonen heeft passie voor het vak en passie voor dit bedrijf. En dat voelen en zien onze klanten.”

Sanoma Woon Awards 2012

Sanoma Media is Nederlands grootste mediabedrijf in publieksmedia, uitgever van verschillende tijdschriften, sites en events, waaronder woonbladen Eigen Huis en Interieur en VT Wonen, de Woonbeurs Amsterdam. Vanuit het segment van de woonmerken reikt Sanoma jaarlijks de Woon Awards uit aan bedrijven die een bijzondere of belangrijke bijdragen hebben geleverd in de woonbranche. Er zijn prijzen in verschillende categorieën zoals Beste Wooncampagne, Beste Woonproduct, Beste Woonprofessional. Bij deze achtste editie wordt als nieuwe categorie een prijs toegekend aan de meest innovatieve woonondernemer van 2012. Wiechers Wonen dingt met vier andere genomineerden mee naar deze prestigieuze prijs. Sanoma maakt op 26 november de prijswinnaars bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.