Home / archiefcentraal / nieuwe single john hill op spotify

nieuwe single john hill op spotify

De nieuwe single van John Hill, waarvoor hij samenwerkte met de Zwolse zangeres Chayah, is vanaf zondag te vinden op Spotify. Klik hier om Dissapear Tonight te beluisteren. De clip komt snel, twittert de zanger.

De band van Hannes Hilgenkamp won begin dit jaar de Wraak van Vechtdal, en kreeg daarna aandacht door het tv-programma De beste singer-songwriter van Nederland en kwam terecht in de halve finales van de Grote Prijs van Nederland.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.