Home / archiefcentraal / nieuwe poloshirts voor crescendo

nieuwe poloshirts voor crescendo

Onlangs heeft het bestuur van Muziekvereniging Crescendo nieuwe poloshirts mogen ontvangen vanuit het Unifonds van Univé De Onderlinge.

De wens van de vereniging was om voor elk lid een poloshirt aan te schaffen, zodat alle leden tijdens concerten en andere activiteiten in dezelfde kleding op kunnen treden. Om dit te realiseren heeft het bestuur een aanvraag ingediend bij het Unifonds van Univé De Onderlinge. Het bestuur heeft de nieuwe poloshirts op dinsdag 2 oktober uit handen van Wim Holsappel en Harm Scheper ontvangen. De poloshirts zijn blauw en voorzien van het logo van Crescendo en Univé.

Het Unifonds is een fonds van én voor leden van Univé De Onderlinge. Het fonds stelt jaarlijks een bedrag beschikbaar om projecten en instellingen met een breed maatschappelijk draagvlak te ondersteunen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.