nieuwe muziek voor zanglust dalfsen

De zanggroep Zanglust, het oudste gemengde koor in Dalfsen, heeft een nieuwe stage-piano gekregen.

De koorleden collecteren al vele jaren voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. Als blijk van waardering voor hun inspanning heeft de vereniging van het cultuurfonds een financiële bijdrage ontvangen om aankoop van een nieuw instrument mogelijk te maken.

Met deze moderne begeleidingsmogelijkheden en een vernieuwd repertoire gaat Zanglust goedgestemd het nieuwe seizoen in. De eerste stap was deelname aan de Open Muziekestafette in Heino op 6 oktober. In december is het koor in Zanglust in de bibliotheek en tijdens het Moonlightshoppen te beluisteren.

Zanglust repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van Muziekvereniging Excelsior in de Emmastraat. Het koor kan wel wat versterking gebuiken, dus zijn zanglustigen altijd welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.