Home / archiefcentraal / muizen geronimo en thea stilton in ommen

muizen geronimo en thea stilton in ommen

Bruna Ommen kreeg vrijdag 5 oktober bezoek van niemand minder dan Geronimo Stilton. Als extra was ook Thea Stilton uit de kinderboekenreeks aanwezig. Het bezoek verliep niet onopgemerkt, heel veel kinderen kwamen speciaal tussen 16.00 en 18.00 om samen met Geronimo of Thea op de foto te mogen of om hun eigen boeken door één van de muizen te laten signeren.

Het was een drukte van belang en ook van buiten Ommen was een groot aantal kinderen aanwezig. Zoals echte bestseller-auteurs betaamt zaten de muizige auteurs aan een grote rode tafel en werden alle aangeboden boeken van een handtekening voorzien.

Alle gemaakt foto’s zijn te bekijken en te downloaden op www.dewakkeremuis.nl Wegens dringende afspraken elders in het land moesten de twee knagers helaas om 18.00 uur Ommen alweer verlaten. Gelukkig komt op 19 oktober Fantasia VII alweer in de winkel te liggen zodat de kinderen toch weer kunnen genieten van nieuwe avonturen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.