Home / archiefcentraal / minis jongens en recreanten flash actief

minis jongens en recreanten flash actief

Het eerste jongens B-team van Volleybalvereniging Flash speelden zaterdag tegen Set Up JB1 uit IJsselmuiden. Flash won deze wedstrijd met 3-1. De eerste set ging goed en makkelijk en werd gewonnen met 25-12. Met een achterstand werd de tweede set begonnen, maar uiteindelijk toch gewonnen met 27-25. Flash had de smaak te pakken en ook de derde set werd ruim gewonnen met 25-16. De laatste set vocht Set Up zich terug en ging het zeer slecht aan de kant van Flash. Set up won deze set met 25-12. Volgende week (13 oktober) speelt Flash JB1 tegen Tyfoon JB1 in Stadskanaal. Sponsor van zowel JB1 als JB2 is Groen Caravans.

Mini’s 8

Mini’s 8 speelde zaterdag eveneens een aantal wedstrijden. Of het nou ligt aan de mascotte, aan de goede training, aan de minder goede tegenstanders of aan het enthousiaste spel van Francisco, Celine, Roos, Melissa en Jasmijn, mini’s 8 heeft in ieder geval hun eerste speelzaterdag met winst afgesloten. Afgelopen zaterdag, 6 oktober reisde mini’s 8, als enige mini-team van Volleybalvereniging Flash, af naar De Wijk. De eerste wedstrijd werd er gestreden tegen jongens van Kangeroe Hardenberg en deze wedstrijd werd ruim gewonnen met 5-1. Dat was een goed begin en ze zeggen altijd: een goed begin, is het halve werk.

De tweede wedstrijd was tegen Wijhko (De Wijk) en mede door het constant moeten doordraaien (wat nogal onrust veroorzaakte) werd deze wedstrijd helaas verloren met 4-2. Na een kleine pauze (en dus tijd voor de ouders om koffie te drinken) was het tijd voor de laatste wedstrijd.

Mede door de vele foute opslagen van de mini’s van Univé DAC Dedemsvaart werd deze eerste speelzaterdag van het seizoen afgesloten met een 8-0 overwinning. En wat waren ze blij, onze mini’s 8.

De volgende wedstrijdjes zijn gepland op zaterdag 10 november a.s. en dan in de thuishaven. Topsponsor van de Mini’s is Bos Bedden.

Recreantendames winnen in Salland Competitie

Vanaf dit seizoen speelt een zevental dames van het dames recreantenteam (dinsdag) mee in de Salland Competitie Recreanten. Afgelopen donderdagavond 4 oktober was de eerste wedstrijd tegen Mariënheem.

Voor velen was het jaren geleden dat ze competitie hebben gespeeld, dus was het eigenlijk wel weer een leuke ervaring. Op weg naar Marienheem zat de stemming er al goed in. De voorbereiding was niet optimaal; over een yell was niet nagedacht, geen druifjes voor tussendoor. Natasja had van te voren een pilletje (vitamine C?!) ingenomen om goed voor de dag te komen en dat is gelukt.

Tijdens het inspelen vroegen onze tegenstanders verbluft: “Zijn jullie net gestopt met competitie spelen?”. Dit deed de dames natuurlijk erg goed en begonnen ze de eerste set vol goede moed. Deze set wonnen ze glansrijk met 25-5. Alle geluk was aan onze zijde we maakten zeer mooie combi’s, ook niet mooie die wel ballen scoorden. Marienheem was totaal overdonderd door ons mooie spel, de tweede set kwamen de tegenstander een beetje bij zinnen en boden zij enige lichte tegenstand. Dit werd echter door de Flashdames niet getolereerd en gelijk met de kop ingedrukt. Stand: 25-13. De laatste set kwamen de volleybaldames uit Nieuwleusen eerst op achterstand, maar ze namen het touw al snel weer in eigen hand. De tegenstand werd groter, maar was niet groot genoeg. Uitslag: 25-11. Al met al was het voor dames recreanten dinsdag een kat in het bakkie!

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.