Home / archiefcentraal / minis flash in het nieuw dankzij bos bedden

minis flash in het nieuw dankzij bos bedden

Het was donderdag een heel spektakel; ruim 60 kinderen mochten in hun nieuwe tenue op de foto samen met TOP-sponsor Lubertus Talen van Bos Bedden. De beddenspecialist had geen bedenkingen toen hij door Volleybalvereniging Flash gevraagd werd om sponsor te worden van de vereniging. Hij ging voor de mini’s; de toekomst van de volleybalvereniging.

Een foto voor het pand of in de zaak van deze TOP-sponsor is momenteel niet mogelijk. Bos Bedden groeit en heeft gekozen om zijn vestiging aan de Den Hulst uit te breiden. Een compleet nieuwe pui en een etage maken het Lubertus en zijn medewerkers mogelijk om een nog uitgebreider en gespecialiseerder assortiment op het gebied van slaapcomfort te bieden.

Namens Volleybalvereniging Flash bedankt Ronald Durieux de heer Talen voor zijn enthousiasme voor en sponsoring van de volleybalmini’s.

Wilt u ook Volleybalvereniging Flash ook sponsoren? Check dan onze website voor meer informatie www.flashnieuwleusen.nl of neem contact met ons op via e-mail sponsorzaken@flashnieuwleusen.nl

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.