mini woonbeurs bij notarispost ommen

Wanneer u een huis gaat bouwen, kopen of verkopen breekt er een leuke, maar vaak ook spannende tijd aan. Want al met al komt daar heel wat bij kijken. Naast goede afspraken over de overname moet het koopcontract waterdicht zijn en moeten er de nodige verzekeringen worden afgesloten.

Wanneer u uw nieuwe huis wilt gaan verbouwen of een kavel heeft gekocht en helemaal nieuw wilt bouwen, komt er nog veel meer op u af.

Gelukkig staat u er niet alleen voor. Op 29 oktober houdt Notarispost Ommen een thema-avond over Wonen.

Op die avond kunt u tussen 19.00 en 21.00 uur bij Notarispost Ommen terecht voor al uw juridische vragen op het gebied van het (ver)kopen van een woning. Daarnaast staan er diverse deskundigen voor u klaar om u alle mogelijke informatie te geven over verzekeringen, bouw, woninginrichting en tuinaanleg. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Kijk voor meer informatie op www.notarispostommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.