mbvo lessen weer begonnen bij landstede

Op verschillende locaties van Landstede zijn de gymlessen weer begonnen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten MBvO (meer bewegen voor ouderen). In alle groepen is nog plaats voor nieuwe leden.

In Ommen zijn de gymlessen in gymzaal de Maat, Baron van Fridaghstraat in Ommen.

De lessen zijn van 08.45 tot 09.45 uur en van 09.45 tot 10.45 uur en worden gegeven door Marga Rietveld. Ook in het Buurthuis Ommerkanaal geeft Marga Rietveld gymlessen en wel op maandagmorgen van 09.00 tot 10.00 uur.

In Beerzerveld geeft mevrouw Marissen op donderdag van 10.00 tot 11.00 uur op gymlessen in de gymzaal aan de van Alewijkstraat. En in Lemele geeft meneer Beck op maandag van 14.30 tot 15.15 uur gymles in gebouw de Schakel.

In zwembad de Carrousel wordt op vijf dagdelen gezwommen, eerst 20 minuten aquagym op muziek en daarna 20 minuten vrijzwemmen.

U mag altijd eerst een paar keer meedoen om te ervaren of de lessen aan uw verwachtingen voldoen. Voor vragen kunt u bellen met: Landstede Welzijn Ommen, 088-8508810,’s morgen van 08.30 tot 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.