Home / archiefcentraal / marti ten kate geeft clinic bij loopgroep

marti ten kate geeft clinic bij loopgroep

Op zaterdag 29 september was voormalig topatleet Marti ten Kate uitgenodigd door Bos Bedden Loopgroep AG ’85 om een clinic te verzorgen voor haar leden. De clinic vond plaats in het Staphorster staatsbos en maar liefst 27 AG-ers waren hierbij aanwezig.

Na een grondige warming-up en enkele loopoefeningen rondom de bosvijver, stond er een pittige intervaltraining op het programma. Na bijna anderhalf uur werd de clinic afgesloten met koffie en thee en was er gelegenheid om vragen te stellen. Al met al een zeer leerzame middag.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.