marienberg uit naar gramsbergen

De voetballers van Mariënberg spelen zaterdag 13 oktober tegen Gramsbergen. Alfred Dorgelo stuurde ons de volgende voorbeschouwing:

Komende zaterdag reist Mariënberg af naar Sportpark ’t Hoge Holt waar Sportvereniging Gramsbergen onze gastheer zal zijn. Benieuwd, zal de televisie van Jan Mulder nog altied op Teletekst staan?

Hij waarschuwde iedereen dat niemand, maar dan ook niemand aan het kastje moest komen:

“Oh Wee als iemand aan die TV komt”, viel er te lezen op de website van de groenzwarten. Want samen met Voorwaarts voert Gramsbergen, niet zonder enige trots, voorlopig de ranglijst aan in de derde klasse C.

Een puike prestatie, zeker een compliment waard aan de jonge trainer Geerten Brinkman die blijkbaar nu wel de pinda’s in de juiste volgorde weet te leggen. Ok!, Ok!, Ok! Ok!….

(de iets oudere jongere onder ons weet zich vast nog wel de oude Duyvis reclame te herinneren)

De roodzwarten nemen het zaterdag wederom op tegen een koploper. Vorige week wisten wij Voorwaarts eenvoudig op een gelijkspel te houden, in het eerste bedrijf hadden wij eigenlijk meer afstand moeten nemen. Die wijze les nemen de manschappen van oefenmeester Mark Wagt zekers mee naar sportpark ’t Hoge Holt.

Want er moeten punten gepakt worden. Willen wij acteren in het linker- of rechterrijtje? Als links onze koers de komende weken is telt in de lichtstad alleen een overwinning, zodat wij afstand nemen van de onderste plekken en vertrouwen kunnen tanken richting de toekomst.

Vorig jaar waren volgens de Gramsbargse voetbalkenners de palen wat dikker en was uiteindelijk Maarten Tromp scherprechter, echter weet dit seizoen Theo de Lange ze ook aardig te raken.

Hij heeft er alweer vijf in het mandje liggen, bovendien is Rolf Hofsink bijna weer 100% fit en misschien start ons andere goudhaantje wel meteen vanaf ‘t begin in de basis.

Wat wordt het?

Roept Mainbarg de thuisploeg een halt toe, dendert de trein van Brinkman vrolijk verder of delen wij gebroederlijk de punten? De antwoorden op deze vragen volgen komende zaterdag zo rond de klok van kwart over vier, kan ook half vijf zijn….

Kieken of good old Jan Mulder na een, hopelijke spannende en bloedstollende streekderby, nog steeds z’n TV het hele weekend op Teletekst hef stoan..?

Het duel staat onder leiding van de heer Zander Pouls uit Dedemsvaart en de aftrap is om

half drie (14.30 uur).

De prognose, moet je dat nog vragen….? Natuurlijk een 1-3 overwinning van onze jongens…

Succes Heren en…..Veule Wille!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.