Home / archiefcentraal / mannen aangehouden na achtervolging in dalfsen

mannen aangehouden na achtervolging in dalfsen

Aan de Poppenallee in Dalfsen zijn in de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 oktober twee mannen van 21 en 24 jaar uit Zwolle aangehouden op verdenking van inbraak. Even daarvoor had een oplettende getuige de politie geattendeerd op een verdacht geparkeerde auto op het fietspad van de Haersterveersweg.

De politie heeft dit voertuig vervolgens in de gaten gehouden, wat uiteindelijk leidde naar twee mannen die de auto mee namen naar het clubgebouw van een sportvereniging aldaar. Toen men de auto wilde stoppen, gaven de inzittenden gas en ging men ervandoor. Na een achtervolging richting Heino en via de Poppenallee weer richting Zwolle, sloeg men – bij het zien van een wegversperring van de politie – een doodlopende weg in. Hier kon men worden aangehouden. In de auto lagen diverse goederen die vermoedelijk van inbraak afkomstig zijn. Bij het genoemde clubgebouw was ingebroken. De mannen zitten vast voor nader onderzoek.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.