lutten verovert eerste periodetitel in marienberg

Geknipt en Geplakt

Hoop!

Hoop is uitgestelde teleurstelling!

Mariënberg mocht even de hoop koesteren op een bevredigend resultaat toen doelman Lars Mulder in de 63e minuut een voorzet losliet en Rolf Hofsink de aansluitingstreffer binnentikte (1-2).

Maar enkele minuten later was het Camiel Slot die alle roodzwarte illusies weer aan diggelen schoot.

Neuh, Lutten had een makkie op een koud Westerpark en veroverde met groot gemak de eerste periodetitel en zag de concurrentie punten morsen.

Uiteindelijk won Sportclub Lutten verdiend met 4-1 van een uiterst tam spelend Mainbarg.

De roodzwarten begonnen slap aan de streekderby. Al na zeven minuten kon Lutten juichen. Halfslachtig ingrijpen in de Mariënberger achterhoede bood Camiel Slot een niet te missen kans, 0-1.

Het lukte de thuisploeg vervolgens niet om Lars Mulder in een lastig parket te brengen. Integendeel, de beste kansen bleven huizen bij de Lutter elf. Met iets meer wijsheid hadden Frank Altena, schietend, en Wessel Kriens, koppend, de stand naar een hoger plan kunnen tillen.

Vlak voor de theepauze produceerde Rolf Hofsink een schot op het doel van Lutten, het enige magere wapenfeit. Het kritische publiek had ondanks het vertoonde spel in de rust er nog wel vertrouwen in.

Het roodzwarte hart zou met nieuw elan uit kleedkamer 6 komen, de thee zou hun goed doen en nieuwe kansen bieden. Duzz niet!

Amper een minuut gespeeld en Jord Anbergen kwam als een duveltje uit een doosje voor zijn directe bewaker en schoot hard en handig de 0-2 tegen de touwen.

Het was eigenlijk na 46 minuten ballen en koudkleumen op het Westerpark al einde oefening voor de roodzwarten.

Gelukkig had Mulder medelijden met de roodzwarten en wakkerde met zijn fout het vuurtje nog even aan, het was vechten tegen de bierkaai. Mainbarg had het gewoon vandaag niet.

Lutten liep verdiend uit naar een afgetekende 4-1 overwinning. Lutten toonde zich, ondanks de jonge leeftijd van de ploeg, zich een volwassen elftal die met veel strijd, inzet en passie de verdiende winnaar is van het duel Mariënberg-Lutten en de 1e periodetitel. Gefeliciteerd!

Opstelling: Chris Regeling, Kris Noeverman(57. Edwin Hofsink), Arjan Peters, Erik Huibers, Jaap Hofman(73. Bertin Veurink), Ruud Buitenhuis, Ruud Woelderink, Han Bouwhuis(60. Marcel Bolks), Niek Noeverman, Rolf Hofsink, Theo de Lange.

Man v/d Wedstrijd: Erik Huibers (zware bevalling volgens MvdW-commissie Martin v/d Poll en Arne Reurink)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.