lutten pakt de eerste periode in de derde klasse

Lutten pakte zaterdag verdiend de zege in en tegen Mariënberg. Het was deze middag te sterk voor een zwak spelend Mariënberg. Het was al snel 0-1 door Camiel Slot. Ook na rust scoorde Lutten heel snel. Even leek het spannend te worden toen Rolf Hofsink Mariënberg even hoop gaf met de 1-2. Maar deze opleving was van korte duur, want Camiel Slot zorgde al snel voor de 1-3 en Dannie Kuiper maakte vlak voor tijd de 1-4. Lutten heeft nu 18 punten en is 4 punten los van nummer twee Zwolsche Boys.

Kloosterhaar won zaterdagmiddag met 5-2 van IJVV en staat op plek met 11 punten. Het is dus heel erg spannend in deze klasse, want het gat met nummer twee is wel geteld één wedstrijd. Mariënberg staat nu een plek 9. Het kwam al vlot met 3-0 voor, daarna werd het nog even spannend tot 3-2, maar Jesper de Jager en Erik Drenthen (met zijn 5de alweer) gaven Kloosterhaar weer lucht.

Gramsbergen was zaterdagmiddag een schietschijf voor CSV’28 in Stadshagen. Met maar liefst 6-0 kreeg het klop en zakt naar plaats vijf met 13 punten.

Ook Hardenberg’85 kreeg met 6-0 klop. Op sportpark Jo van Marle was Zwolsche Boys een maatje te groot.

Hardenberg’85 heeft 7 punten en staat één punt boven ZAC dat de rij sluit. Elke week is het stuivertje wisselen, al zal Lutten na volgende week nog steeds bovenaan staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.