Home / archiefcentraal / lindehoeve viert dierendag op 6 oktober

lindehoeve viert dierendag op 6 oktober

Elk jaar zet Natuurboerderij Lindehoeve in Dalfsen haar deuren open om nationale dierendag te vieren. Dit jaar vieren ze het een paar dagen later: op 6 oktober, met een wel heel bijzonder nieuw volkje. Want de Bijenstal is dan net officieel geopend en het publiek kan hier een kijkje gaan nemen.

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan deze bijenstal en de bijen hebben al hun intrek genomen. ’s Middags vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur staan de spelletjes klaar, kunnen kinderen knutselen, de dieren aaien, het opdrachtenpad volgen en nog veel meer. www.natuurboerderijdalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.