lindehoeve viert dierendag op 6 oktober

Elk jaar zet Natuurboerderij Lindehoeve in Dalfsen haar deuren open om nationale dierendag te vieren. Dit jaar vieren ze het een paar dagen later: op 6 oktober, met een wel heel bijzonder nieuw volkje. Want de Bijenstal is dan net officieel geopend en het publiek kan hier een kijkje gaan nemen.

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan deze bijenstal en de bijen hebben al hun intrek genomen. ’s Middags vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur staan de spelletjes klaar, kunnen kinderen knutselen, de dieren aaien, het opdrachtenpad volgen en nog veel meer. www.natuurboerderijdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.