lemelerveldse jeugd naar fc groningen

Alle B-junioren van voetbalvereniging Lemelerveld gaan op uitnodiging van Maikel Kieftenbeld, speler van FC Groningen, dinsdagavond 30 oktober naar de bekerwedstrijd FC Groningen – ADO Den Haag. De organisatie van het uitstapje naar de Euroborg ligt in handen van de Jeugd Activiteiten Commissie van vv Lemelerveld in samenwerking met vv Lemelerveld en FC Groningen. Het JAC heeft voor deze wedstrijd kaarten en busvervoer geregeld om deze wedstrijd te bezoeken.

Maikel Kieftenbelt, die ooit met voetballen is begonnen bij vv Lemelerveld en via de jeugd van FC Twente de overstap heeft gemaakt naar de Go Ahead Eagles, is nu al ruim twee jaar voetballer van FC Groningen. Regelmatig is Kieftenbeld op het sportpark in Lemelerveld te vinden en daar volgt hij het voetbal op de voet. Andersom worden zijn prestaties en die van FC Groningen door velen binnen en buiten de vereniging gevolgd via de media. Het bezoek aan FC Groningen voor deze bekerwedstrijd is een mooie manier, en voor velen een mooie gelegenheid, om Maikel Kieftenbeld aan het werk te zien.

De animo onder de B-junioren van vv Lemelerveld om mee te gaan is groot, de bus is dan ook helemaal volgeboekt. In Groningen is ondertussen het nieuws ook doorgedrongen dat een grote groep Lemelervelders aanwezig zal zijn in de “Groene Kathedraal” op de website van FC Groningen wordt daar melding van gemaakt. Aanvang bekerwedstrijd FC Groningen – ADO Den Haag is 20:45 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.