korfballers dommerdieck bijna kampioen

Het eerste team van korfbalvereniging d’Ommerdieck uit Nieuwleusen speelde zaterdag 29 september uit bij NKC in Nijverdal. Naast het team waren er ook een aantal enthousiaste supporters meegereisd (met fakkels en trommel) die voor een goede wedstrijdsfeer zorgden.

In het begin van de wedstrijd ging het scoren bij d’Ommerdieck moeizaam, maar verdedigend ging het prima. In de loop van de eerste helft ging het iets beter, waardoor het met rust 3-8 stond voor d’Ommerdieck. In de tweede helft was er meer zon en meer wind. De boodschap van trainer Bert Schonewille was dan ook duidelijk: schieten met de zon en de wind mee. Dit concept werd door d’Ommerdieck goed uitgespeeld, waarbij de score gestaag werd opgebouwd en de overwinning niet meer in gevaar kwam. De eindstand was 6-18.

Doelpunten:

Gerja Krul 8x, Henri Kikkert 4x, Agnes Krul 2x, Miranda Huzen 2x, Carla Aalbers 1x, Gerald Kikkert 1x

Zaterdag 6 oktober speelt d’Ommerdieck de laatste veld/ kampioenswedstrijd thuis tegen SDO uit Westerhaar. Aanvang: 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.