Home / archiefcentraal / kinderen spelen met ouders bij dltc gerner

kinderen spelen met ouders bij dltc gerner

Met stralend weer heeft de jeugd van de tennisclub in Dalfsen dit weekend samen met een ouder, oma/opa, oom/tante, buurvrouw/buurman dubbelwedstrijden gespeeld.

Allen waren zoveel mogelijk op sterkte in drie poules ingedeeld en alle koppels in de poule speelden tegen elkaar. De oudsten speelden een half uur per partij en de jongeren twintig minuten.

De ouders en familieleden lieten zoveel mogelijk de jeugd het spelplezier beleven. Iedereen kwam dan ook met blozende vrolijke gezichten van de baan.

Na de limonade mochten degenen, die als eersten in de poule waren geëindigd naar voren komen.

Zij kregen een taart met een mes erbij en schoteltjes en vorkjes. Zij mochten de taart verdelen en met de hele poule gezamenlijk opeten. Bij het weggaan kregen alle kinderen de foto mee, die ‘s morgens was gemaakt.

Inmiddels is de wintercompetitie voor de jeugd ook begonnen. Deze wordt georganiseerd door de tennisclub in Heino. Een leuk initiatief, want door veel wedstrijden te spelen gaat de jeugd steeds beter spelen. Dalfsen 3 won en Dalfsen 2 verloor. Dalfsen 1 begint volgende week met een thuiswedstrijd. Deze wordt om 10.00 uur gespeeld.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.