kettingzagen gestolen bij inbraak in dedemsvaart

Bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Kelvinstraat in Dedemsvaart zijn in de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 oktober diverse kettingzagen weggenomen. Rond 02.30 uur hoorde een buurtbewoner glasgerinkel en zag twee mannen in een auto stappen en hard wegrijden. Hij belde daarop de politie die naar de auto heeft uitgekeken, maar niet meer aantrof.

Ter plaatse bleek dat de omheining van een bedrijfspand was geforceerd en dat een ruit was vernield. Vanuit het pand zijn een nog onbekend aantal kettingzagen weggenomen. Naar de diefstal wordt een onderzoek ingesteld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.