Home / archiefcentraal / kamerlid azmani in de vii deugden

kamerlid azmani in de vii deugden

Het spreekuur is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over de Europese, landelijke, provinciale of gemeentelijke politiek. Doel van de avond is het wederzijds uitwisselen van informatie. “Het eerste spreekuur dat ik in september heb gehouden, werd goed bezocht”, vertelt het Kamerlid. “Een aantal bezoekers dacht toen dat ik een lezing zou houden. Dat is niet zo. Ik wil op de hoogte blijven van wat er leeft in het Vechtdal en ga daarom graag het gesprek aan met de inwoners. Ik zit gewoon aan de stamtafel en nodig iedereen uit om erbij te komen zitten en onder het genot van een kop koffie te praten over (politieke) zaken die hen bezighouden.”

VVD-er Azmani wil een verbindende factor zijn tussen het Vechtdal en de landelijke politiek. Doel is de politiek dichter bij de burger te brengen. “Mensen kunnen met allerlei vragen bij mij terecht. Ik kan natuurlijk niet alles zelf oplossen, maar waar mogelijk probeer ik burgers en politici met elkaar in contact te brengen. Ik kan lijnen leggen met gemeenteraden, provinciale politiek en de Tweede Kamer. Ik hoop dat de afstand tussen burgers en politiek op die manier kleiner wordt en dat de politiek meer gaat leven.”

Malik Azmani is op vrijdag 26 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur aanwezig in De VII Deugden. Prinsenstraat 2 te Dalfsen

Lees ook

ChristenUnie Ommen presenteert verkiezingsprogramma

OMMEN – De ChristenUnie Ommen heeft het verkiezingsprogramma ‘Samen recht doen in Ommen’ gepresenteerd. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.