judo sambo en karatekampioenschappen ommen

Sporthal De Carrousel is zaterdag weer het podium voor ruim driehonderd judoka’s die meedoen aan de tiende Open Ommer Kampioenschappen Judo. Op zes matten zullen judoka’s uit binnen- en buitenland hun beste beentje voor zetten op de kampioenschappen die worden gehouden door Budo Promotion Ommen en Sportcentrum Emsland.

Op 24 november is het de beurt aan de karateka’s en samboka’s om de prijzen te verdelen. Dan worden de Open Ommer Kampioenschappen sambo en karate georganiseerd. De karateka’s zullen strijden op vier velden in het kata (schijngevecht) en de kumite (gevecht).

Eveneens wordt er een sambomat gelegd om het kampioenschap sambo te houden. Deze relatief onbekende sport in Nederland is te vergelijken met het judo. Alleen wat bij judo wordt verboden, mag wel bij het sambo.

Beide zaterdagen zullen starten om 09.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.budopromotionommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.