jubileumreunie voor tot nut en vermaak vilsteren

De toneelvereniging Tot Nut en Vermaak Vilsteren bestaat op 16 oktober 75 jaar. Dat kan natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom houdt de vereniging op zaterdagmiddag 20 oktober een reünie in het Parochiehuis in Vilsteren (Vilsterse Allee 2).

De reünie is bedoeld voor (oud-)leden, (oud-)bestuursleden, grimeurs en decorbouwers. Dorien Lugtenberg vertelt: “Wij zijn heel druk geweest om alle adressen van deze mensen te achterhalen. Wij zijn daar goed in geslaagd en hebben inmiddels de desbetreffende personen een uitnodiging kunnen sturen. We hebben ook al heel wat respons ontvangen.”

Er zal tijdens de reünie gelegenheid zijn voor bovengenoemde personen om onder het genot van een hapje en een drankje (oude) toneelervaringen op te halen. Mogelijk zullen er ook weer oude banden opgehaald worden. “Wij zullen die middag ook proberen 75 jaar toneelgeschiedenis in beeld te brengen. We zijn inmiddels druk bezig om (oude) materialen te verzamelen.”

De reünie zal beginnen om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur; de officiële opening zal rond 15.30 uur plaatsvinden door voorzitter Wim Mars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.