Home / archiefcentraal / jonge mantelzorgers gaan griezelen

jonge mantelzorgers gaan griezelen

Carinova Steunpunt Mantelzorg houdt op donderdag 25 oktober voor jonge mantelzorgers van 6 tot 10 jaar uit de gemeentes Deventer, Raalte, Ommen, Dalfsen en Hardenberg een griezeltocht bij het Natuurinformatiecentrum in Ommen. Er wordt vanaf 18.45 tot 21.00 uur lekker gegriezeld met de boswachter. Ook wordt er een spannend griezelverhaal gelezen.

Jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen.

Dus, wil je griezelen? Geef je dan op bij Rinie van de Hoek van het Carinova Steunpunt Mantelzorg. Dit kan telefonisch via 0900 86 62 of per mail via r.vandehoek@carinova.nl of bij m.leutscher2@carinova.nl Er zijn geen kosten aan verbonden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.