john en marjan elshof dubbelkampioenen

Bij Tennisvereniging “t Melkhuussie in Hoonhorst vonden van 24 tot en met 30 september weer de mix-dubbelkampioenschappen plaats. Het begon met veel regen op maandag, maar eindigende met prachtig tennisweer op zondag.

Er werd gespeeld in drie poules, ingedeeld op niveau. Er werd onderling weer fel gestreden om de punten. In poule 3 werden Jan en Janny Flierman verslagen door Gerard Braam en Veronie Disselhorst. Gerard Holterman en Woutie van Duuren moesten alles uit de kast halen om Anne en Rita Wassens van de eerste plaats af te houden in poule 2. Tenslotte ging in poule 1 de strijd tussen John en Marjan Elshof en Wim Ijsseldijk en Marianne Maat. In drie sets wisten John en Marjan Elshof uiteindelijk de finale te winnen.

Dankzij financiële steun van Jeannette Visscher Makelaars, Restaurant De VII Deugden, Restaurant/camping Het Boskamp , Internetbakker Wim, en Bakkerij Van der Most konden er weer mooie prijzen worden gewonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.