jeugdagent waarschuwt voor louche asfalteerders

Jeugdagent Daniella Penning waarschuwt voor ‘Engelse asfalteerders’ die hun werk goedkoop aanbieden. Hierover zijn enkele meldingen bij de politie binnengekomen, overigens van mensen die er niet op ingegaan zijn.

“We kunnen ze niet allemaal over één kam scheren, maar het komt wel eens voor dat er een prijsafspraak is gemaakt, en dat daarna de prijs hoger blijkt te zijn.” Penning adviseert mensen dus vooral in zee te gaan met een gerenommeerd bedrijf. “Of ze Engelssprekend zijn of niet, dat maakt niet zoveel uit. Als je het bedrijf maar kunt natrekken. Soms lijkt het heel goedkoop om het werk door een ‘zwart’ bedrijf te laten doen, maar dat blijkt niet altijd de handigste manier.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.