jan ewoud ten brinke wint prijs night of the plons

Wethouder Maurits von Martels heeft op zaterdag 29 september tijdens Night of the Plons de winnende eendjes uit het water gevist. De hoofdprijs is gevallen op eendje met het lotnummer 416, dit lot werd door Jan Ewoud ten Brinke gekocht. Hij is ontzettend blij met zijn nieuwe Samsung Tablet. Hij kreeg de prijs uit handen Lisanne Burgers en Wout van Bruchem. Lisanne heeft voor haar maatschappelijke stage bij Muziekvereniging Excelsior Dalfsen de Plons-loterij georganiseerd. Wout is lid van Excelsior en eigenaar van Bensit, computerbedrijf voor de ontzorging van onderwijsinstellingen, die de tablet als hoofdprijs ter beschikking heeft gesteld. Inmiddels zijn de meeste prijzen opgehaald of afgegeven, de winnende nummers zijn terug te vinden op www.excelsiordalfsen.nl/nightoftheplons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.