interactieve avond over borstkanker

In het Vechtgenotenhuis wordt op maandagavond 8 oktober is er een interactieve avond gehouden voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad). De leiding is in handen van ervaringsdeskundige Alexandra Schallig.

Vorm van de avond: interactiviteit tussen alle aanwezigen. Door het uitwisselen van ervaringen en gedachten kunnen alle aanwezigen van elkaar leren. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn acceptatie, angst, welke plaats geef je dit alles? Zo kunnen er mogelijkheden ontstaan om ondanks ziekte, weer op een positieve manier verder te gaan.

Opgave minimaal twee dagen vooraf. Er is plek voor maximaal vijftien deelnemers. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Info/aanmelden: vechtgenoten@live.nl of tel.nr 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex-)kankerpati├źnten en hun naasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.