inloopavond over de trefkoele

De vernieuwde Trefkoele wordt een gebouw van en voor alle Dalfsenaren. Tussen 18.00 en 20.30 uur is iedereen welkom.

Het bestuur van de Trefkoele, het bestuur van de bibliotheek, vertegenwoordigers van de gemeente en de huidige en mogelijk toekomstige gebruikers zijn druk bezig met de uitwerking van de plannen. Het doel: een vernieuwbouw, waarbij De Trefkoele en het huidige gebouw van de bibliotheek op een ‘natuurlijke manier’ aan elkaar worden gekoppeld: Trefkoele+.

Dit najaar spreekt de gemeenteraad over de plannen, waarna in het voorjaar van 2013 definitieve besluitvorming plaatsvindt.

De architecten Erik Moederscheim en Alfons Hams zijn unaniem door vertegenwoordigers van omwonenden, gebruikers, gemeente en de besturen van de Trefkoele en de bibliotheek geselecteerd. In de visie van de architect is duurzaamheid een belangrijk thema. Ook een gezamenlijke aanpak, de samenwerking met gebruikers en buurt, staat centraal. De architecten werken nauw samen met verschillende werkgroepen aan de doorontwikkeling van de visie tot een definitief ontwerp. Op 31 oktober zijn schetsen van het voorlopig ontwerp te zien.

In juli van dit jaar werden de eerste plannen tijdens een informatiebijeenkomst door de architect toegelicht aan de buurtbewoners en de (toekomstige) gebruikers.

Alle inwoners van de kern Dalfsen ontvangen met enige regelmaat een nieuwsbrief met uitgebreide

informatie in de bus. Ook op de projectwebsite www.trefkoeleplus.nl is veel informatie over het project

terug te vinden. Ook is een speciaal Twitteraccount geopend: @trefkoeleplus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.