informatieavonden en glasvezelwinkel in dalfsen

De mogelijke komst van een glasvezelnetwerk in Dalfsen en Lemelerveld roept veel vragen op. Om deze vragen persoonlijk te beantwoorden gaat Reggefiber diverse informatieavonden over glasvezel organiseren. Ook krijgt Dalfsen vanaf 3 november een glasvezelwinkel. Deze wordt om 11.00 uur officieel geopend door wethouder Agricola.

Informatieavonden

Tijdens de speciale glasvezel informatieavonden in Dalfsen en Lemelerveld kunnen bewoners zich uitgebreid laten informeren over de voordelen van een glasvezelnetwerk, de mogelijke aanleg, en de diensten van de serviceproviders. De informatieavonden worden gehouden op 29 oktober en 7 november in Dalfsen en op 31 oktober en 6 november in Lemelerveld.

Opening glasvezelwinkel

Wie de voordelen van glasvezel zelf wil ervaren, is welkom in de speciale glasvezelwinkel. De glasvezelwinkel wordt op 3 november feestelijk geopend. Iedere bezoeker die op deze dag tussen 10.00 tot 16.00 uur langs komt maakt kans op een iPad. In de glasvezelwinkel kan men terecht voor een demonstratie en alle vragen over de mogelijkheden en techniek van glasvezel. Medewerkers van Reggefiber helpen ook graag bij het kiezen van een glasvezelabonnement. De winkel is gevestigd aan Wilhelminastraat 8 in Dalfsen. Informatie is ook te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/dalfsen

De aanleg van glasvezel vergt enorme investeringen. Daarom komt dit nieuwe netwerk in eerste instantie in gebieden en steden waar de bewoners het enthousiast omarmen en daadwerkelijk gaan gebruiken. Daarbij is een kritische grens bepaald. Als 30 procent van de huishoudens binnen het aansluitgebied voor 27 januari 2013 een glasvezelabonnement neemt bij één van de deelnemende serviceproviders zal met de aanleg van glasvezel worden begonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.