hhc herovert koppositie

HHC heeft zaterdagmiddag in en tegen Katwijk een uitstekende wedstrijd gespeeld. De mannen van Ted Verdonkschot wonnen met 0-2 op sportpark de Krom in Katwijk van de koploper. Daardoor neemt HHC de kop positie weer over.

HHC begon sterk aan de wedstrijd en kreeg door Martijn Berger al snel enkele kansen. Vlak voor rust begon Katwijk wat meer aan te dringen en moest doelman Sander Danes enkele reddingen verrichten. Zo haalde hij knap een schot van Jordy Zuidam uit zijn hok.

Vlak voor rust moest doelmma Atam Korogulu met rood van het veld en mocht Tim Siekman HHC vanaf de penalty stip op voorsprong schieten.

Na rust had HHC het moeilijk tegen de 10 man van Katwijk en was het billen knijpen voor de toeschouwers. HHC kwam enkele keren er gevaarlijk uit en na een uur spelen was het Hielke Penterman die een prachtige aanval beheerst afmaakte. Even later moest Stijn Pol met zijn tweede gele kaart ook van het veld.

HHC hield daarna goed stand en kreeg op het eind nog enkele kansjes. Gouriye raakte nog twee maal de paal, zowel met de voet als het hoofd maar het bleef 0-2,zodat de sfeer op de terugweg weer uitstekend zal zijn.

Volgende week wacht de zware thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys dat het erg goed doet. Het won zaterdagmiddag met 4-2 van Rijnsburgse Boys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.