Home / archiefcentraal / henry kamphuis kleedt lemelerbarg crossers

henry kamphuis kleedt lemelerbarg crossers

Kamphuis Fietsen uit Hellendoorn heeft een enthousiaste groep mountainbikers uit Lemele van een volledig zomer- en wintertenue voorzien.

Deze groep van negen crossers noemt zichzelf de Lemelerbarg crossers (LBC) en bestaat inmiddels 12,5 jaar. Geen officiële vereniging, maar wel wekelijks eropuit met als uitvalbasis de Lemelerberg. Het buitenland wordt hierbij niet geschuwd. “De Lemeler- en Holterberg zijn natuurlijk prachtig maar om wat meer variatie aan hoogte te ervaren gaan we ook regelmatig richting Teckelenburg, Neumagen of Trier”, aldus Hendrik van Luinen, initiatiefnemer en ‘voorzitter’ van de groep. “Tja, daar ligt natuurlijk pas de echte uitdaging en nu met eenheid van tenue zien we er ook een stuk professioneler uit.” Aan de kleding zal het de komende tijd in ieder geval niet meer liggen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.