Home / archiefcentraal / heksen spoken en tovenaars bij mhc dalfsen

heksen spoken en tovenaars bij mhc dalfsen

Hoewel het nog even duurt voordat het Halloween is, waren de puntmutsen zaterdag niet aan te slepen bij de MHC Dalfsen. De hockeyclub, die qua ledenaantal behoorlijk in de lift zit, had haar traditionele Halloweenfeest op en rond het clubhuis. Maar liefst negentig kinderen in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar hadden zich uitgedost als heksen, spoken en tovenaars.

Het Halloweenfeest was dit jaar in twee delen gesplitst. ’s Middags kon de jongste jeugd zich uitleven met knutselen, schminken en allerlei spelletjes. De kinderen, 38 in totaal, konden daarnaast hun toekomst voorspellen bij een waarzegster en toveren met sap van rode kool.

’s Avonds waren de C- en D-jeugd aan de beurt met een onvervalste spooktocht door het bos. Het jeugdbestuur, onder leiding van Veerle Visch, slaagde er, met hulp van vele figuranten, in de jeugd de stuipen op het lijf te jagen. Toen het aardedonker was, vielen de spoken uit de bomen en kwamen onguur verklede types vanuit het niets vandaan.

Het Halloweenfeest is een van de activiteiten die de hockeyclub naast het reguliere sportprogramma opzet. MHC Dalfsen heeft nu meer dan 220 leden en sinds het begin van dit seizoen weer een Heren 1- en Dames 1-elftal.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.