Home / archiefcentraal / hardenbergse atleten presteren in wierden

hardenbergse atleten presteren in wierden

Het afgelopen weekend stond in het teken van verschillende regionale crosswedstrijden voor Hardenbergse atleten. Naast de Oldemeijercross en de Zwarte Cross in Staphorst vond ook de Lageveldcross in Wierden plaats waar Ineke Nawijn en Astrid van Velden van start gingen.

Op het gevarieerde en heuvelachtige parcours rond het recreatiegebied ‘t Lageveld liepen beide atleten een sterke wedstrijd over 5 kilometer. Astrid pakte van meet af aan de koppositie en stond deze niet meer af. Na een snelle start wist zij haar voorsprong op de concurrentie verder uit te bouwen en als eerste dame overall te finishen in een tijd van 21.40 minuten.

Ineke legde beslag op de tweede plaats bij de masters 35+. Na een tactische en goed opgebouwde race zette zij de klok stil op een tijd van 24.24 minuten. Hiermee verbeterde zij haar beste tijd op dit parcours. Na een succesvol baanseizoen was dit haar tweede crosswedstrijd van dit seizoen. Vorige week wist zij al de eerste plaats te veroveren op de 5 kilometer tijdens de Zandstuvebosloop in Vroomshoop.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.