handen uit de mouwen op natuurwerkdag

Meer dan 1000 mensen kennis laten maken met de natuur in Overijssel. Met die gedachte organiseert Landschap Overijssel op zaterdag 3 november de natuurwerkdag. Op verschillende locaties kunnen jong en oud in de natuur en landschap aan de slag. Hiervoor levert Landschap Overijssel vrijwel alle gereedschap.

Varsenerveld

Het Varsenerveld doet ook dit jaar weer mee aan deze natuurwerkdag. Het nuttige wordt met het aangename verenigd door te werken in het op één na mooiste plekje van Nederland. Wie wil daar nu niet bij zijn?

Een maand geleden is in het gebied gemaaid. Een groot deel van het maaisel is afgevoerd, maar niet alles. Wat er nog ligt wordt 3 november afgevoerd. Daarnaast kan er opslag verwijderd worden. Jong en oud kunnen hieraan meedoen. Het is geen zwaar werk.

Verzamelen om 9.45 uur bij Atelier Witharen, Witharenweg 24. Werken van 10.00 tot 13.00 uur. Later beginnen of eerder weg is geen probleem.

Zin om mee te doen? Aanmelden kan via www.natuurwerkdag.nl of mail naar Wimke Schipper (schipper296@zonnet.nl). Bellen mag ook: 0529-453462.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.