Home / archiefcentraal / grimme steigers sponsort b1 junioren marienberg

grimme steigers sponsort b1 junioren marienberg

Geknipt en Geplakt

Voetbalvereniging Mariënberg is meer dan alleen Mariënberg en Beerzerveld. Het logo geeft het al duidelijk aan, de derde punt beslaat het pittoreske Beerze. Deze drie dorpen maken samen het roodzwarte hart.

In Beerze huist al sinds enkele jaren Grimme Steigers, aluminium rolsteigers, trappen en ladders. Afgelopen zaterdag bood eigenaar Geert Grimme een fonkelnieuw tenue aan de B1-junioren aan. Natuurlijk ging het elftal van trainer Roel Altena en leider Bassie Ruys op de foto samen met de familie Grimme die onder andere met een bosje bloemen werden bedankt voor de sponsoring.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.