Home / archiefcentraal / gezellige herfstbingos in beerzerveld

gezellige herfstbingos in beerzerveld

De activiteitencommissie van de Nederlandse Hervormde Kerk Beerzerveld houdt op vrijdag 19 en 26 oktober weer haar traditionele herfstbingo’s. Vanaf 20.00 uur zullen de ballen gaan rollen in de Garve aan de Westerweg 40. Maar vanaf 19.00 uur zijn de deelnemers al van harte welkom en kunnen zij zich gezellig onder het genot van een kopje koffie opmaken voor twee avonden onvervalst bingoplezier.

Er zijn weer prijzen te winnen: veel levensmiddelen en vleesprijzen. De hoofdprijzen in de superronde zijn ditmaal waardebonnen. Vrijdag 19 oktober een vleescheque van 100 euro, een week later, op vrijdag 26 oktober is een boodschappenbon van 100 euro de hoofdprijs.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.