geslaagde wild en wijnproeverij vechtgenotenhuis

Heerlijke wijnen en uitstekende wildgerechten zorgden op donderdag 25 oktober voor een geslaagde wild- en wijnproeverij in het Vechtgenotenhuis in Ommen. De meer dan zestig gasten genoten van de wijnproeverij die door Jurrien van Schie en Wijnhandel Van der Beek werd gepresenteerd. Bij de zorgvuldige uitgekozen wijnen hadden Vechtdalkok Johan Drenth en Chris Beun van restaurant de Bootsman uit Stegeren de meest smaakvolle gerechtjes gemaakt.

Het werd een Bourgondische ontdekkingsreis en een aangename kennismaking met wild en wijn. De stokbroden waren van bakkerij Oegema uit Dedemsvaart en Kaasboerderij Heileuver verzorgde de dessertkazen. De gasten genoten van de passie die de ondernemers in hun werk legden.

De bedenkster van deze avond, Sandra Zwinselman is lid van het Bestuur van de Vrienden van het Vechtgenotenhuis en zorgt mede met het organiseren van dit soort activiteiten voor financiële continuïteit van het Vechtgenotenhuis. Zo zorgt de Stichting voor de mogelijke extra’s om het haar gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

De ondernemers hebben de handen ineengeslagen omdat ook zij het Vechtgenotenhuis een warm hart toedragen. Na afloop werden er royale giften gedaan en hiervoor is de Stichting zeer dankbaar. Het Vechtgenotenhuis voorziet in een grote behoefte van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten en kinderen om bij elkaar te kunnen komen in een warme omgeving en met elkaar diverse activiteiten te kunnen doen.

Deze eerste wild- en wijnproeverij is heel goed bezocht. Heeft u deze smakelijke wild en wijnproeverij gemist? Mis het volgende evenement niet en hou de website van het Vechtgenotenhuis en de plaatselijke dag- en weekbladen in de gaten. U bent van harte welkom bij een volgend evenement. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen aan de Beerzerweg 5 om u te laten informeren over alle mogelijkheden die het Vechtgenotenhuis te bieden heeft. Op zaterdag 17 november staande deuren van het huis wijd open tijdens de inloopdag voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.