Home / archiefcentraal / geslaagde voetbaltweedaagse sportclub lemele

geslaagde voetbaltweedaagse sportclub lemele

Sportclub Lemele hield dinsdag en woensdag een voetbaltweedaagse op Sportpark Zandeinde in Lemele. Voor de tweedaagse hadden zich 58 kinderen aangemeld.

De dag startte met een openingsceremonie waarbij het voetbaltenue geshowd werd aan het publiek. Na deze ceremonie was het tijd voor de start van de voetbalonderdelen zoals boardingvoetbal, 4 tegen 4, tweelingvoetbal, poeierbal, jeu d’ voetbal, snelheidsmeter en een draaiende voetbal.

De kinderen werden gedurende deze twee dagen begeleid door mensen van de eigen vereniging. De coördinatie was in handen van Dennis Demmers Voetbalmania, die plezier, acceptatie, respect en discipline hoog in het vaandel hebben staan. De kinderen hebben twee fantastische voetbaldagen gehad , deze zijn mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Attent Supermarkt Kleinhorsman, Bakkerij van der Most, Slagerij Kouwen, EB Administratie & Belastingadvies en Dennis Demmers Voetbalmania.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.