Home / archiefcentraal / geslaagde vipmiddag beautysalon new energy

geslaagde vipmiddag beautysalon new energy

Beautysalon New Energy uit Dalfsen pakte afgelopen zaterdag groots uit tijdens het 10-jarig bestaan van de salon in Dalfsen. Zo werden de klanten uitgenodigd voor een vipdag, een volledig verzorgde middag voor de klanten waarbij ze verschillende behandelingen konden ondergaan, zoals een oogliftbehandeling, make-up en nagelverzorging.

Ook aan hairstyling wass gedacht, dit werd mede mogelijk gemaakt door Hair en More by Ditta. Ook werden er nieuwe sieraden gepresenteerd door kreesiemade. Onder het genot van een hapje en drankje vermaakte iedereen zich erg goed en was de sfeer geweldig. Als afsluiting kreeg iedereen een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.