Home / archiefcentraal / geslaagde afsluiting boerenweek

geslaagde afsluiting boerenweek

De week met leuke kortingsacties van de leden van Ondernemend Dalfsen werd dit weekend afgesloten met een leuk evenement. Allereerst was er de koopavond die ondanks de vrolijke noten van de Vechtboertjes compleet in het water viel.

Op zaterdag was het weer gelukkig veel beter en was er veel publiek in het centrum. De boerenmarkt met streekgebonden producten zag er leuk uit en werd nog eens versterkt door de opstelling van een mooie verzameling van oldtimertractoren. Ook werd er door de Kleine Kornuiten een leuk kinderevenement gehouden waar enorme belangstelling voor was, evenals de optredens van de Stuwzangers en volksdansvereniging Nieuwleusen. De koets met als koetsier de heer Kappert die gratis rondritjes verzorgde kon de stroom van passagiers nauwelijks aan, kortom alweer een geslaagd evenement van Ondernemend Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.