genoeg aanmeldingen voor glasvezel ommen

Nederland stapt over op glasvezel

De hoeveelheid informatie die we met z’n allen verzenden en ontvangen groeit explosief. Glasvezel biedt een enorme capaciteit en de informatie reist met de snelheid van het licht. Daarom stappen steeds meer Nederlandse gemeenten over op glasvezel, waardoor inwoners in een keer klaar zijn voor de komende dertig jaar. Razendsnel internet en haarscherpe tv zijn nog maar het begin. Glasvezel opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden op het gebied van werken, leren en ontspannen.

Aanmelden kan nog steeds

Begin volgend jaar gaat Reggefiber beginnen met de aanleg van het netwerk. Hierover ontvangen de bewoners tijdig bericht. Iedere woning binnen het aansluitgebied wordt voorzien van een geheel kosteloze glasvezelaansluiting. Bewoners die ook gebruik willen maken van glasvezeldiensten, maar nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten, kunnen zich alsnog aanmelden.

Glasvezelwinkel

Wie meer informatie wil over de vele voordelen van glasvezel en over de serviceproviders, kan terecht in de glasvezelwinkel. De medewerkers van Reggefiber staan daar klaar om alle vragen te beantwoorden en bieden een onafhankelijk advies met betrekking tot de verschillende abonnementen van de serviceproviders. De glasvezelwinkel is gevestigd het Kerkplein 6 in Ommen. Meer informatie en de openingstijden zijn te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.