Home / archiefcentraal / gelijkspel voor nieuwleusen zaal 1 in nijkerk

gelijkspel voor nieuwleusen zaal 1 in nijkerk

In Nijkerk heeft het eerste zaalteam van SV Nieuwleusen afgelopen woensdagavond gelijkgespeeld tegen ZVV Sparta Nijkerk 4. Beide ploegen draaien bovenin de 1e klasse mee en waren deze wedstrijd dan ook aan elkaar gewaagd.

De ploeg uit Nieuwleusen moest het deze avond helaas doen met maar één wissel. De kersverse vader Wilko Zieleman was wel weer van de partij. Verder speelden Douwe Kant, Robbert Veenstra, Erik Uitslag, Albert-Jan Brinksma en Jeroen Elzinga voor de Nieuwleusenaren.

S.V. Nieuwleusen begon goed aan de wedstrijd. Tot driemaal toe kwam Nieuwleusen op voorsprong, maar steeds wist ZVV Sparta weer op gelijke hoogte te komen wat een 3-3 ruststand betekende.

Met name het eerste doelpunt van Nieuwleusen mocht er wezen. Een aanval over verschillende schijven leverde een mooi doelpunt op van Douwe Kant.

In de tweede helft kreeg S.V. Nieuwleusen het steeds moeilijker met de goede spelers van ZVV Sparta. Wilko Zieleman stond echter keer op keer goed in de weg. Nadat Jeroen Elzinga, op aangeven van Albert-Jan Brinksma, S.V. Nieuwleusen weer op voorsprong had gebracht, was het ZVV Sparta dat, middels een makkelijk gegeven strafschop en een goed uitgespeelde aanval, de wedstrijd leek te doen kantelen. Uiteindelijk wist Robbert Veenstra op aangeven van Douwe Kant nog de gelijkmaker binnen te schieten. In de slotfase waren er voor beide ploegen nog kansen op de winnende treffer, maar die bleef uit. Eindstand 5-5.

Gezien het spel van ZVV Sparta mag S.V. Nieuwleusen blij zijn met een punt, maar toch werd er met een teleurgesteld gevoel naar huis gereden.

Volgende week maandag 15 oktober speelt S.V. Nieuwleusen zaal 1 een bekerwedstrijd tegen S.V. Nieuwleusen zaal 2. Er wordt afgetrapt om 20:30 uur in Sporthal de Schakel (oude zaal).

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.