Home / archiefcentraal / fysiotherapie de carrousel sluit overeenkomst scholen

fysiotherapie de carrousel sluit overeenkomst scholen

Al sinds 1976 geeft fysiotherapie De Carrousel worden kinderfysiotherapiebehandelingen gegeven op de Boslust, en sinds 1980 op de Johan Seckel. Onlangs kreeg deze jarenlange samenwerking een formeel beslag door het tekenen van een overeenkomst en het openen van een behandelruimte inde school.

De overeenkomst houdt ondermeer in dat er een officiële vestiging van Fysiotherapie De Carrousel binnen de muren van deze scholen komt. In deze praktijk zullen leerlingen van de school worden behandeld. De directie van de school geeft aan dat zij behoefte heeft aan kinderfysiotherapie en ergotherapie daar veel leerlingen van de school hiervoor een indicatie hebben. De school wenst daarom een praktijkruimte fysio-/ ergotherapie zo dicht mogelijk bij de onderwijsvoorziening.

Door het creëren van een fysio-/ergotherapieruimte op de locatie van de onderwijsvoorziening, kunnen de lijnen naar de personeelsleden (groepsleerkrachten, intern begeleider, vakleerkracht gymnastiek) kort worden gehouden. Tevens worden kinderen hierdoor slechts kortdurend uit hun onderwijsprogramma gehaald en in een voor hen vertrouwde omgeving behandeld.

De directie van de Boslust en Johan Seckel zijn zeer tevreden over de samenwerking met fysiotherapie De Carrousel. Deze praktijk is onlangs pluspraktijk geworden door het behalen van een onafhankelijke audit. Hierdoor zijn zorgverzekeraars verzekerd van kwaliteit van de aangeboden behandelingen. De zorgverzekeraars, waaronder onder andere Achmea en Menzis, hechten zeer veel waarde aan deze behaalde audit en gaan dan ook een intensieve relatie aan met Fysiotherapie De Carrousel.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.